Особистий кабінет   Сервісний центр  Контакти Контакти   Новостний блок  ДилерамДилерам та майстрам  FAQFAQ  БрендиБренди

Зворотній зв'язок:

   
Товарів:
Сума:
Шановні покупці та партнери Інтернет магазину SatMarket, бойові дії змусили нас тимчасово припинити роботу до нормалізації обстановки.

Приймачі DVB-T2

Підрозділи

Вигляд:
Сортування:
Товарів:
Сторінок:
301-357
Всього: 357
Сторінок:
301-357
Всього: 357

FAQ, поширені запитання

Як налаштувати т2?

Для роботи сучасного цифрового DVB-T2 телебачення вам знадобиться дециметрова ефірна антена Т2 та цифровий приймач DVB-T2.

Прийом та налаштування здійснюється за допомогою Т2 приймача та Т2 антени. Приймач Т2 може бути вбудований у ваш телевізор, сучасні телевізори випускається відразу з вбудованим ефірним, а іноді і супутниковим приймачем, у такому випадку вам знадобиться тільки підключення Т2 антени до телевізора.

Налаштувати Т2 дуже просто, для цього потрібно підключити ефірну антену до приймача Т2, підключити цифровий аудіо-відео HDMI кабель або аналоговий 3-RCA тюльпан до телевізору та включити приймач у розетку. При першому запуску Т2 приставка самостійно здійснить сканування ефіру в результаті чого в списку каналів буде зафіксовано знайдені канали цифрового ефірного ТБ. Жодних специфічних навичок не потрібно, все доступно та просто.

Як підключити Т2 до телевізора?

Всі сучасні Т2 приставки підключаються до будь-якого телевізора, старий кінескопний або сучасний "плоский" LCD телевізор. Для підключення т2 до телевізора можна використовувати аналоговий або цифровий кабель інтерфейсу.

Вибираючи між ними перевагу варто віддати цифровому HDMI кабелю, який дозволяє досягти максимально якісного та барвистого зображення роздільною здатністю 1080 пікселів, чого не мають аналогові кабелі.

Якщо підключення Т2 належить до старого телевізора, не варто засмучуватися, у комплекті з усіма Т2 приставками поставляються аналогові кабелі 3-RCA, що дозволяють зробити підключення швидко та зручно. Старі аналогові інтерфейси та кабелі не можуть похвалитися високою якістю зображення, але для старих моделей телевізорів це не має значення.

Ми у соціальних мережах:

Супутникове ТБ Полтава
Супутникове ТБ Чернигов
Супутникове ТБ Крым
Супутникове ТБ Кременчуг
Супутникове ТБ Сумы
Супутникове ТБ

Телефони:

+380 (67) 573-42-40 - Kyivstar
+380 (50) 472-42-40 - MTC
+380 (93) 240-42-40 - Life


Інтернет-магазин супутникового обладнання   satmarket.com.ua  
Останнє оновлення магазина: 03-04-2022 12:03
КНОПКА
СВЯЗИ